Bare, discuri din aluminiu debitate

NOU! Debităm bare, serii de discuri cu diametru de până la 330 mm

Fiind conştienţi de importanţa serviciilor oferite clienţilor, în permanenţă ne dezvoltăm centrul de service. Din septembrie 2013 debităm bare aluminiu şi aliaje din cupru, incluzând serii de discuri cu diametru de până la 330 mm cu grosimi de minim 5mm atât pentru comenzi în serii mari cât şi pentru comenzi unicate.

discuri-aluminiu-debitate

După achiziţionarea maşinii de debitat plăci aluminiu SCHELLING din 2011, în luna august 2013 am achiziţionat un utilaj de debitat bare în serie, cu o precizie ridicată conform standardului DIN ISO 2768 – 2. Este vorba de utilajul automat cu comandă numerică MEBAeco 335 A, produs în Germania. Dacă până acum centrul nostru de service, avea capacitatea de a debita bare de până la 180 mm diametru, în regim manual, în cazul comenzilor de unicate sau serii foarte mici, cu noua maşină MEBA ECO 335 putem să livrăm discuri debitate în serii mari până la diametru de 330 mm în bucăţi de grosime minimă de 5 mm.

Capacitatea de debitare în regim automat a noului utilaj se ridică la cele mai înalte standarde, pentru a onora comenzi de serii mari si foarte mari la bare tăiate pe dimensiunea cerută de client.

Ţinta noastră este să reducem timpul ciclului de fabricaţie pentru producţia pieselor clienţilor noştri! Prin asta îi ajutam să îşi mărească productivitatea şi să îşi crească profiturile! 

 

Ce beneficii vă asigură acest serviciu:: meba eco

  • Utilizaţi dotarea tehnică strict pentru execuţia pieselor finite, fără să consumaţi timp şi energie pentru pregătirea semifabricatelor
  • Vă optimizaţi costurile cu materii prime şi semifabricate, vă livrăm materiale pregătite pentru prelucrare, şpanul şi capetele de bare rămân la noi